Onze bloggers

Marthe Walter

Lees meer...

Ik ben Marthe en ik ben freelance schrijver, spreker en trainer. In 2015 haalde ik mijn Bachelor in Human Resource Management. In 2017 ontdekte ik dat ik schrijven nóg leuker vind dan HRM’en en startte ik mijn eigen onderneming onder de naam van Marthe Maakt. Ik schrijf columns, opleidingen, blogs, ghostwriter stukken en interviews. Voornamelijk over (werk)geluk, (arbeids)relaties, ondernemerschap en life hacks; persoonlijk, eerlijk en een tikkeltje brutaal. In april 2020 verscheen mijn eerste managementboek ‘Het DNA van ontwikkeling- de reisgids van organisatieontwikkeling’ , dat ik schreef met Marc Oonk. Naast schrijven spreek ik in interactieve workshops over invloed nemen in je loopbaan. Ik vind het leuk om mensen te inspireren met mijn eigen verhaal én om ze te enthousiasmeren om maximaal invloed te pakken in hun carrière. Dit doe ik niet enkel in workshops en groepen maar ook in één op één sessies. Zo help ik mensen om hun werkwensen op een rijtje te krijgen én deze op een aantrekkelijke manier vorm te geven op LinkedIn. Ik word gelukkig van opdrachten waar ik mijn HRM-hart en creativiteit kan combineren.

Maud Kleuskens

Lees meer...

Ik ben Maud en ik woon in Haarlem met mijn man en twee zoontjes. Het zijn échte jongens, dus er wordt hier thuis en buiten veel gespeeld en gerend! Bij True Legends werk ik als Chief Operations Officer. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van Lady Legends. Lady Legends is een initiatief dat vrouwen verwelkomd in de IT, ook als ze daar nu nog niet de juiste opleiding voor gevolgd hebben. Ik vind het leuk om het beste uit mezelf én uit mijn collega’s te halen. Persoonlijk én professioneel. Dat zie je terug in de gesprekken die ik voer met mijn collega’s en in de trainingen die ik geef over persoonlijk leiderschap.

Loes Brouwer

Lees meer...

Ik ben Loes. Freelance schrijver. Brabants warhoofd. Dromer en doener. Passie voor (uiteraard) schrijven, lezen, zingen, wandelen, lekker lang tafelen & borrelen met familie en vrienden en het allerbelangrijkst: Mijn gezin. Doelen voor 2020: Zoveel mogelijk schrijven en een opgeruimd huis. Ik weet het, dat laatste is bijna onhaalbaar met jonge kids, dus ik richt me vooral op het eerste doel.

Sanne Schaafsma

Lees meer...

Ik ben Sanne. Ik ben frisseblikkenvanger bij Zeevanverandering. Ik ben gek op alles wat fris is. Zowel het frisse van de zee en de harde wind (op Terschelling), als dingen met een frisse blik bekijken: Wat kan er wél? Als toegepast psycholoog, voorstander van de positieve psychologie, en echte dagdromer, help ik mensen bij het ontdekken en uitbouwen van persoonlijke dromen. Met als missie: Lichtpuntjes bij mensen ontdekken en vergroten. Zodat mensen inzien: Het kan/Ik kan dit! Als enthousiaste creatieveling vang ik op diverse manieren frisse blikken: door te coachen, te trainen, te bloggen en online cursussen te geven. Nu vanuit Wormerveer, hopelijk binnenkort vanuit mijn eigen gedroomde schuur in Noorwegen!