Our IT services.

Flexibility is key

Lady Legends leidt talentvolle dames op in de volgende domeinen:

Software Development

Cyber Security

Data & AI

Cloud & Infrastructure

Lady Legends is meer dan een werkgever en een business partner. Lady Legends is een business en career friend. We zijn er in goede, maar ook in mindere tijden. We kijken naar de behoefte van vandaag en spelen in op de behoefte van morgen.

Wij helpen ambitieuze meiden om hun dromen in de IT waar te maken. Want het kan, écht. Wij helpen deze Lady Legends waar nodig, professioneel en persoonlijk.

Lady Legends werkt met IT en interim professionals. We bieden kennis, advies en tools om groei te verwezenlijken. Zo hebben we ambitieuze organisaties voorsprong te verkrijgen en behouden.

CONTACT US

Onze diensten.

Detachering

De Lady Legend is bij ons in dienst en werkt aan een geschikte tijdelijke opdracht bij een van onze opdrachtgevers.

Deta-vast

De Lady Legend en opdrachtgever leren elkaar kennen in de praktijk. Na een vooraf afgestemde periode treedt de Legend kosteloos in dienst bij de opdrachtgever.

Freelance

De zelfstandig ondernemende Lady Legend gaat tegen een vooraf afgesproken uurtarief aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

IT Talent Program

De Lady Legend wordt in samenspraak met de opdrachtgever opgeleid tot expert binnen een IT domein. Zij leren elkaar kennen in de praktijk. Na het afronden van het IT talent program treedt de Legend kosteloos in dienst bij de opdrachtgever.

‘Hoe wij werken? Samenwerken zoals je met vrienden zou doen: eerlijk, respectvol, met passie en plezier. Dat maakt ons dé Career en Business friend.’

Willem Bosch, CEO bij True Legends

Neem vrijblijvend contact op