Close

Choose your journey

Vanaf welk punt start jij? Hoe sta je erin en waar wil je naartoe? Alles is goed. 

Empowering Tech Companies
Trough Women

Tijd voor gelijkheid! Eind 2019 werd er in de tweede kamer gestemd op een bindend vrouwenquotum. Het kabinet komt daarom in het voorjaar van 2020 met een concreet wetsvoorstel om vrouwen ook daadwerkelijk aan de top te krijgen.

Als we willen dat vrouwen de top bereiken moeten we vandaag nog beginnen om ze in onze teams te verwelkomen. Wie ooit een berg beklom weet: de top is niet in een dag bereikt.

Van de IT studenten in Nederland is zo’n 14% vrouwelijk. Maar slechts een heel klein deel daarvan krijgt daadwerkelijk een functie binnen de IT. Als het je als vrouw al lukt lukt om een plekje in de IT te bemachtigen is gelijkheid alsnog ver te zoeken: van de ruim 300 duizend IT’ers in Nederland is slechts zo’n 10% vrouw. Daarom lanceert True Legends in 2020 ‘Lady Legends’. 

Een beweging om vrouwen in de IT in teams en aan de top te krijgen.

“Inspiring, connecting, coaching 


and facilitating in finding jobs.”

Onze kernwaarden

WE ARE POSITIVE
———————-

WE ARE FOR REAL
———————–

WE ARE PROS
———————–

WE GET THINGS DONE
———————

We zijn vriendelijk en optimistisch en we hebben creatieve minds. We verliezen nooit, we winnen of we leren.


We zijn oprecht en dankbaar. We behandelen iedereen met respect. We zijn één team met een geweldige missie en 
we delen de credits. 

We zijn meesters in ons vak en we blijven leren. We zullen altijd blijven doen wat nodig is om vooruit te komen. 


We nemen onze verantwoordelijkheid en we zetten door. We doen alles wat mogelijk is om doelen te bereiken.

 

‘What if I fall?
Oh my darling,
What if you fly?’

Opleiding

1. New legend

Jij bent een Young Professional die wij met behulp van een korte bootcamp binnen een maand opleiden voor de functie waarin jij je graag zou willen verdiepen. Nog geen IT opleiding? Geen probleem! Zolang je maar een passie voor IT hebt. 

2. Local legend

Je hebt een passie voor IT en (enige) werkervaring binnen jouw IT-vakgebied. Wij scholen jou om door middel van inspirerende bootcamps, cursussen en opleidingen op het gebied waarin jij je graag zou willen specialiseren. 

3. Leading legend

Jij voelt je als ervaren spelers binnen het werkveld geroepen om je aan te sluiten bij Lady Legends. Wij trainen jou door middel van de op maat gemaakte Quest en wisselen kennis en ervaring uit om vrouwen in teams én naar te top van de IT te krijgen. 

Opleiding

Wij begrijpen dat iedere IT topper een eigen specialiteit heeft. De wereld van IT is immers zo groot. 

Wij helpen jou graag aan een passende opleiding binnen al deze domeinen. 

De Quest

Hoe zorg je ervoor dat jouw mensen elke dag het beste uit zichzelf halen? Door ze daarin uit te dagen! True Legends ontwikkelde de Quest als rode draad in leven en loopbaan. Want wij geloven dat je enkel de beste versie van jezelf kunt worden als je helemaal jezelf kunt zijn. Door middel van persoonlijke vragen, opdrachten, training en coaching leren we professionals om betekenis te geven aan hun carrière en alles wat daarbij komt kijken. Door gebruik te maken van verschillende modellen, theorieën en praktijkopdrachten krijgt elke professional de handvatten die nodig zijn om helemaal zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen!

De Quest bestaat uit een opleidingstraject waarbij we een Legend écht leren kennen. Binnen de Quest wordt er samen met een Talentmanager gekeken naar doelen en dromen, op persoonlijk én professioneel vlak. Samen stippelen zij een op maat gemaakt ontwikkeltraject uit. Onze Lady Legends worden begeleid door een
IT-professional in hun vakgebied en krijgen daarnaast de mogelijkheid om met behulp van training en opleiding, hun kennisniveau omhoog te krikken.

Lady Legends krijgen een op maat gemaakte quest waarin er ook aandacht, tijd en ruimte is om te werken aan thema’s die zij als vrouw in een mannenwereld tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan het aangeven en bewaken van persoonlijke en professionele grenzen, omgaan met een wereld die (nog) niet op jouw gender is ingericht, het vervullen van nieuwe rol(model)len en het bouwen aan een nieuwe en diverse organisatiecultuur.

Top Vacatures

Bekijk hier onze uitgelichte vacatures

Contact us

Zoek ons op!

John M. Keynesplein 12-46, EP1066 Amsterdam

 

Bel of mail ons

020-2616791

info@truelegends.nl